Neix la Xarxa d'Acció Solidària | Canal UGT

Neix la Xarxa d’Acció Solidària

26/07/13 – Notícies – Canal UGT
La situació de crisi prolongada, l’atur i les retallades en drets socials i laborals està condemnant una part important de la població a la pobresa i l’exclusió social. Davant d’aquesta situació, tot un seguit d’entitats i organitzacions socials hem decidit formar una Xarxa d’Acció Solidària.
L’objectiu de la Xarxa és sumar esforços entre entitats socials que ja estem intervenint – des del món laboral, escolar, veïnal, de la infància, de la salut física i mental…- per millorar les condicions de vida de les persones, de forma coordinada i complementària.

Les entitats que formen el grup promotor de la Xarxa són:
Fundació Catalana de l’Esplai (FCE), Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC), Fundació Trinijove, Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (FAVB), CCOO de Catalunya, UGT de Catalunya, Associació Catalana per la Pau (ACP), Ajuda Mútua i Emocional a persones Aturades, Federació d’Entitats Bolivianes a Catalunya (FEDEBOL) i Associació de Treballadors Pakistanesos a Catalunya.

Share

No Responses to “Neix la Xarxa d’Acció Solidària”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +