Els treballadors surten al carrer per un Catalunya Social | Canal UGT

Els treballadors surten al carrer per un Catalunya Social

06/04/14 – Notícies – Canal UGT
Ahir diumenge va tenir lloc a Barcelona i a Girona, mobilitzacions sota el lema “Defensem els nostres drets” convocades per les entitats que formen part de la campanya Per una Catalunya Social, entre les que participa la UGT de Catalunya.
Les mobilitzacions s’emmarquen en la convocatòria de la Confederació Europea de Sindicats (CES) contra les polítiques d’austeritat i retallades imposades a Europa i per exigir un canvi de rumb a partir de les properes eleccions al Parlament Europeu.

Share

No Responses to “Els treballadors surten al carrer per un Catalunya Social”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +