La reforma fiscal rebaixa alguns avantatges fiscals i preveu nous tributs | Canal UGT

La reforma fiscal rebaixa alguns avantatges fiscals i preveu nous tributs

25/06/14 – Migidia – 8TV
La rebaixa generalitzada de l’IRPF, el que el PP ven com el plat estrella de la reforma fiscal, és una cortina de fum? És una de les coses que ens hem preguntat avui i n’hem parlat amb els tertulians i Salvador Duarte, president Confederació Treballadors Autònoms de Catalunya. I és que a partir del juliol, els treballadors per compte propi que ingressin menys de 12.000 euros l’any, pagaran només un 15% de l’IRPF, i per la resta, a partir del gener de 2015, passaran a pagar un 19% en comptes del 21 actual.
Una altra novetat important és que a partir d’ara, hisenda s’endurà un pessic de la indemnització dels treballadors en cas d’acomiadament, quan aquesta indemnització superi els 2.000 euros per any treballat. La reforma també limita les deduccions per aportacions a plans de pensions.
I mentre parlàvem de tot plegat, hem connectat en directe amb Miquel Roca, advocat de la infanta, que ens ha valorat que el jutge mantingui la imputació.

Share

No Responses to “La reforma fiscal rebaixa alguns avantatges fiscals i preveu nous tributs”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +