Josep Maria Àlvarez: “És el moment d'apujar sous” | Canal UGT

Josep Maria Àlvarez: “És el moment d’apujar sous”

09/01/15 – Notícies – BTV
El secretari general d’UGT a Catalunya, Josep Maria Àlvarez, ha afirmat a l’entrevista de ‘BTV notícies matí’ que ara és “el moment d’apujar els sous” perquè en cas contrari no hi haurà recuperació econòmica. Àlvarez ha assegurat que el sindicat treballa perquè el pròxim Parlament espanyol debati derogar les reformes laborals i perquè s’apugi el salari mínim interprofessional.

Segons Josep Maria Àlvarez, ara toca “apujar els sous” per aconseguir la recuperació econòmica del país. El secretari general d’UGT a Catalunya ha assegurat que “el que ha fallat és el consum intern del país”, a conseqüència de les retallades de salaris i els acomiadaments. Proposa que, amb un increment de les remuneracions, hi haurà una millora generalitzada del consum i, en conseqüència, dels ingressos de les empreses. Fets, en definitiva, que perfilarien una recuperació econòmica.

Àlvarez s’ha mostrat partidari que el debat polític parlamentari se centri en la derogació de les reformes laborals, tant la del PP com l’anterior del PSOE i que s’apugi el salari mínim interprofessional per equiparar-lo al que diu la legislació europea (que sigui el 60% del sou mig del país). Si s’aplica la normativa a Catalunya el salari mínim seria d’uns 1.043 euros al mes mentre que a la resta de l’estat seria d’un miler d’euros, quan actualment és de 648,5 € al mes.

Share

No Responses to “Josep Maria Àlvarez: “És el moment d’apujar sous””

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +