3r Congrés de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya | Canal UGT

3r Congrés de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya

20/03/15 – Notícies – Canal UGT

La Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC – UGT de Catalunya) va celebrar el 20 de març el seu tercer Congrés, on es va deixar ben clares les línies de treball i on es va escollir l’equip que ha de dirigir l’organització durant el proper mandat. Amb 35.000 associats i associades, la CTAC és la primera organització d’autònoms del nostre país, tal com va certificar la Generalitat el passat mes de febrer. Salvador Duarte va ser reelegit president de la CTAC – UGT de Catalunya.

Share

No Responses to “3r Congrés de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +