Un Primer de Maig per reivindicar | Canal UGT

Un Primer de Maig per reivindicar

29/04/15 – Notícies – Canal UGT

El secretari general de la UGT de Catalunya,Josep M. Àlvarez, i el secretari general de CCOO de Catalunya, han presentat aquest matí en roda de premsa les mobilitzacions del Primer de Maig, enguany sota el lema “Precarietat és explotació. Volem treball digne!”. Àlvarez i Gallego han explicat que els eixos reivindicatius d’aquesta Diada del Treball són salaris dignes, ocupació de qualitat i protecció social.

Share

No Responses to “Un Primer de Maig per reivindicar”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +