Iñaki Gabilondo inaugura l’11ª edició de la UPEC | Canal UGT

Iñaki Gabilondo inaugura l’11ª edició de la UPEC

01/07/15 – Notícies – Canal UGT
Aquesta setmana s’ha celebrat l’onzena edició de la UPEC, la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya. El lema escollit enguany, “De la protesta a la proposta”, vol reflectir la vinculació que hi ha d’haver entre el cicle de protestes que neixen arran de la crisi económica i social i l’àmbit polític. El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, i el periodista Iñaki Gabilondo, entre altres, han estat l’encarregat d’inaugurar aquesta nova edició.

Share

No Responses to “Iñaki Gabilondo inaugura l’11ª edició de la UPEC”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +