Opacitat i precarietat a les ofertes de treball | Canal UGT

Presentació de l’informe “Opacitat i precarietat a les ofertes de treball: el llegat de la crisi”

19/08/15 – Notícies – Canal UGT

La secretària d’Estat del Benestar i Treball de la UGT de Catalunya, Laura Pelay, ha presentat en roda de premsa l’informe ‘Opacitat i precarietat a les ofertes de treball: el llegat de la crisi’. Es tracta d’un estudi qualitatiu on s’han seleccionat 300 ofertes de treball de tot Catalunya i que aboquen la realitat que vivim a casa nostra. Sota la disfressa de recuperació econòmica les autoritats amaguen llocs de treball de molt poca qualitat, amb unes condicions laborals pèssimes i que no permeten a la població que hi accedeix poder viure amb una qualitat de vida digna, tot i estar treballant.

Share

No Responses to “Presentació de l’informe “Opacitat i precarietat a les ofertes de treball: el llegat de la crisi””

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +