Presentació informe 'Arma't en els teus drets' | Canal UGT

Presentació informe ‘Arma’t en els teus drets’

31/07/15 – Notícies – Canal UGT
L’AVALOT-Joves de la UGT de Catalunya ha presentat un informe que denuncia la vulnerabilitat i les dificultats que pateix el col·lectiu en la defensa dels seus drets fonamentals, com l’exercici del dret a vaga.

Durant dos mesos, l’Avalot ha realitzat un total de 2.719 enquestes a estudiants i treballadors de menys de 35 anys de Catalunya que ha permès cercar els motius pels quals, tot i ser conscients dels seus drets com a ciutadans i ciutadanes, l’exercici dels mateixos és molt minso entre els més joves.

Una realitat molt crua que situa la inestabilitat i la precarietat com a principals eixos del silenci i la submissió dels joves catalans. A tall d’exemple, el 85% dels treballadors menors de 35 anys que diu no participar en vagues assegura que no ho fa per por a predre el seu lloc de treball.

Consulteu l’informe ‘ARMA’T en els teus drets’

Share

No Responses to “Presentació informe ‘Arma’t en els teus drets’”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +