La nit de la precarietat. 21 de juny de 19h a 1h | Canal UGT

Els treballadors i les treballadores els museus i centres culturals demanen un conveni de la cultura

18/05/16 – Notícies – Canal UGT

En el marc de la celebració de La Nit dels Museus 2016, la Plataforma de la Cultura de la UGT de Catalunya denuncia la precarietat laboral que pateixen els treballadors i les treballadores que es dediquen a la difusió, mediació, serveis d’educació i atenció al públic en centres culturals i patrimonials de Barcelona i la resta del país.

El proper dissabte, 21 de maig, durant la celebració de La Nit dels Museus, membres de la Plataforma de la Cultura, de la UGT de Catalunya i de l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya repartiran als visitants dels principals museus de Barcelona octavetes informatives sobre la situació del sector.

 

;

Share

No Responses to “Els treballadors i les treballadores els museus i centres culturals demanen un conveni de la cultura”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +