Jornada "El diàleg social amb una mirada europea i altres reptes de l’era post-covid-19" | Canal UGT

Jornada “El diàleg social amb una mirada europea i altres reptes de l’era post-covid-19”

Avui ha tingut lloc al Pati Llimona de Barcelona, una jornada sobre el diàleg social en el que han participat veus que treballen a Catalunya i Brussel·les i en el que s’han tractat els reptes del nou curs que tot just iniciem.

Un curs ple de reptes com la recuperació econòmica, els canvis socials, laborals i tecnològics que la pandèmia de la covid-19, ha accelerat. L’eina que utilitzem per posar solució aquests reptes és el diàleg social. Un diàleg entre representants de l’Administració, ocupadors i treballadors i treballadores sobre temes d’interès comú relacionats amb la política econòmica i social.

S’ha parlat del futur de les pensions, del salari mínim interprofessional, dels canvis en sectors com la banca, el comerç i els serveis públics, la indústria en el sector de l’automòbil, la mobilitat aeroespacial i el transport públic i com ens afectarà des d’una perspectiva social i laboral.

Amb aquesta jornada, s’ha intentat posar llum a la foscor i fer un inici de curs intens per tal de donar resposta als grans reptes que tenim al davant.

Share

No Responses to “Jornada “El diàleg social amb una mirada europea i altres reptes de l’era post-covid-19””

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +