Roda de premsa “L’FP, en català! La llengua, un dret laboral!” | Canal UGT

Roda de premsa “L’FP, en català! La llengua, un dret laboral!”

09/11/23 – Canal UGT

Plataforma per la Llengua i la UGT de Catalunya denuncien la nul·la presència del català a la Formació Professional i presenten un manifest amb deu peticions a la Generalitat de Catalunya per revertir la situació. Les dues entitats fan una crida a fer més ambiciós el decret del règim lingüístic del sistema educatiu fet pel Departament d’Educació (i que ara el Consell Escolar de Catalunya analitza), que tan sols fixa que l’FP haurà de garantir el nivell lingüístic “que sigui necessari”, sense arribar-lo a concretar. Eva Gajardo i Jesús Martín, d’UGT, i Rut Carandell i Marc Guevara, de Plataforma per la Llengua, han presentat el manifest en roda de premsa aquest matí.

Share

No Responses to “Roda de premsa “L’FP, en català! La llengua, un dret laboral!””

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +