free hit counter

Author Archive

Com sabeu tots a partir del proper dia 24 tindrà lloc el XIV Congrés de la UGT de Catalunya. Aprofitant aquest esdeveniment a Canal UGT estem preparant la nova web que funcionarà al 100% a partir d’aquests dies. Per tots/es aquells/es que ens seguiu a través del nostre rss fins ara, comunicar-vos que el nou serà: http://feeds.feedburner.com/canalugt/KSkT o bé si accediu a través de la web de Canal UGT, podeu clicar a la part superior dreta l’icone corresponent. Disculpeu les molèsties.

Comments Sense comentaris »

17/04/13 – Canal UGT

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, ha presentat avui en roda de premsa els principals temes de debat que centraran el 14è Congrés de la UGT de Catalunya: l’atenció als aturats, la necessitat d’implicar dels delegats i les delegades en les decisions del sindicat, l’enfortiment de la tasca sindical en el sí de les pimes i l’exigència d’una moratòria en la reforma dels ERO.

 

Comments Sense comentaris »

16/04/13 – Canal UGT

La UGT de Catalunya ha tornat a demanar la dimissió del rector de la UPC, Antoni Giró, amb motiu de la constitució del nou claustre. Giró pretén acomiadar 90 funcionaris interins del PAS i prop de 130 treballadors del Personal Docent i Investigador.

 

Comments Sense comentaris »

04/04/13 – Canal UGT

Amb motiu de la celebració de la reunió de l’ERO, la UGT de Catalunya i la resta de sindicats amb representació al grup es van concentrar davant de la seu de Carlyle a Barcelona per exigir el pagament de la nòmina de març abans de la signatura de l’expedient.

 

Comments Sense comentaris »

21/03/22 – Canal UGT

La Filmoteca de Catalunya, en col·laboració amb la Fundació Maria Aurèlia Capmany, ha organitzat una sessió especial en record a l’escriptora i feminista. La projecció de “Maria Aurèlia Capmany parla d’Un lloc entre els morts”, de Joaquim Jordà, ha precedit una taula rodona sobre l’obra i figura de l’autora.

 

Comments Sense comentaris »