free hit counter

Arxius trobats a “Altres”

Com sabeu tots a partir del proper dia 24 tindr√† lloc el XIV Congr√©s de la UGT de Catalunya. Aprofitant aquest esdeveniment a Canal UGT estem preparant la nova web que funcionar√† al 100% a partir d’aquests dies. Per tots/es aquells/es que ens seguiu a trav√©s del nostre rss fins ara, comunicar-vos que el nou ser√†: http://feeds.feedburner.com/canalugt/KSkT o b√© si accediu a trav√©s de la web de Canal UGT, podeu clicar a la part superior dreta l’icone corresponent. Disculpeu les mol√®sties.

Comments Sense comentaris »

El cient√≠fic Santiago Grisol√≠a, Premi Extraordinari a la Ci√®ncia i a la Innovaci√≥ de la Fundaci√≥ AGFITEL fa una defensa del paper els sindicats a tota la societat democr√†tica durant el seu discurs d’agra√Įment del premi.

 

Comments Sense comentaris »

Avancem


Ara


I ara què?

Vídeos del 13è Congrés de la UGT de Catalunya.

 

Comments 2 Comentaris »

A continuació podeu veure el vídeo realitzat pel C.S.I. (Confederació de Sindicats Internacionals) amb motiu de la I Jornada Mundial pel Treball digne que es celebra avui a tot el món.

Per a m√©s informaci√≥ podeu visitar la seg√ľent web del C.S.I.: http://www.ituc-csi.org/spip.php?article2430


o bé a la web de la UGT de Catalunya.

Comments Sense comentaris »

06/10/08 – Canal Parlament

::: Descàrregues :::

A continuació podeu escoltar la declaració realitzada amb motiu de la Jornada Mundial pel Treball Digne des del Parlament de Catalunya.

Agra√Įm les imatges cedides pel Canal Parlament.

Comments Sense comentaris »