free hit counter

07/04/08 – ‘Notícies’ – Canal UGT

::: Descàrregues :::

Els 30.000 treballadors i treballadores del sector de la Dependència a Catalunya han iniciat avui la vaga indefinida convocada per la UGT de Catalunya. El nostre sindicat denuncia que el sector es troba en serveis mínims els 365 dies a l’any i ja ha anunciat que, en cas de no rebre cap proposta en positiu per part de la patronal i l’Administració, proposaran en l’assemblea de delegats del proper dijous radicalitzar aquesta vaga i demanar als treballadors la insubmissió a aquests serveis mínims. A continuació, Sergio Martínez, del sector de la Dependència de la UGT de Catalunya, explica les causes d’aquesta vaga indefinida.

One Response to “Inici vaga indefinida sector de la dependència”
  1. meneame.net says:

    Los trabajadores de la dependencia van a la huelga…

    Los trabajadores del sector de la dependencia han iniciado una huelga indefinida en Catalunya, los trabajadores denuncian que el sector se encuentra en servicios mínimos los 365 dias del año y han anunciado radicalizar la huelga y ser insumisos a est…

Faci un comentari