free hit counter

03/03/10

L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya vol expressar la seva perplexitat i indignació davant de la proposta de la CEOE de nou contracte d’esclavitud per a la gent jove. Finalment, la patronal s’ha tret la màscara i ha mostrat el que volia des d’un inici: un contracte de sis mesos, per sota del salari mínin interprofessional, sense cotització a la seguretat social i a l’atur i sense indemnització per acomiadament. Aquesta proposta digna del segle XVIII suposa rebentar tots els drets socials i laborals aconseguits en el darrer segle, i mostra clarament el model de societat i de mercat laboral que vol la patronal espanyola, més proper a l’esclavisme que a un estat de dret.

Per això, i en el marc de la campanya “Amb l’aigua al coll”, l’Avalot convoca els joves treballadors i treballadores a una acció per mostrar el seu rebuig a aquest contracte d’esclavitud i propostes similars que precaritzin la seva situació encara més. L’acció, que tindrà lloc demà dijous a les 19 hores, consistirà en un “repique de nalgas” davant de la seu de la patronal a Barcelona.

Mireu les instruccions a seguir en el vídeo.

 

8 Responses to ““Repique de nalgas” davant de la patronal en contra de la proposta de contracte jove”
 1. No es algo personal | ¿Y por qué nos tenemos que golpear NUESTRAS nalgas? says:

  [...] han dado en tirarse para atrás, los muy cobardes) lo procedente es darles la somanta a ellos, y no plantarnos en plan sado frente a su ventana, que aún se van a excitar los muy [...]

 2. xavier garcia bravo says:

  compañeros estaremos presente el dia de la marcha ante esta trememda ingusticia social

 3. Dmitri says:

  Antes de repicar las nalgas, los mas atrevidos, pueden también bajarse los pantalones. Eso triplica la mofa y desprecio a la patronal.

 4. Bea says:

  EM SEMBLA GENIAL!!!!! NO PUC ANAR… PQ MOLTS JOVES COM JO ENS MATEM A TREBALLAR TOT EL DIA I ESTUDIAR TOTA LA TARDA!! PER TENIR UNA BONA FORMACIÓ I ACCEDIR A UN BON LLOC DE TREBALL!!! ANIMS!!!!!! I GRÀCIES PER LA FEINA QUE FEU!

 5. db says:

  Trobo que l’acció que feu és molt bona. Si el 40% d’atur es vol abaxar per aquest mètode anem malament. Que vol la CEOE fer que els treballs que fins ara han fet fer als immigrants ara els facin els joves. un canvi de cromos.

 6. db says:

  Trobo que l’acció que feu és molt bona. Si el 40% d’atur es vol reduir amb aquesta proposta, anem malament. Que vol la CEOE fer que els treballs que fins ara han fet fer als immigrants ara els facin els joves. un canvi de cromos.

 7. Apu says:

  Apa, feu una mica de comèdia abans de vendre els obrers a la patronal, com acabeu fent sempre.

 8. maria says:

  YA SE HAN QUITADO LA CARETA…¡EXPLOTADORES..¡NO TIENEN VERGÃœENZA!….HACE FALTA UNA REVOLUCIÓN PARA ACABAR CON LOS CHUPONES.

Faci un comentari