free hit counter

24/03/10 – Notícies – Canal UGT

La UGT denuncia en roda de premsa que, a partir de juny, Catalunya serà l’única CC.AA. sense escoles taller, cases d’ofici ni tallers d’ocupació. El Departament de Treball els elimina i deixa al carrer 4.000 alumnes (majoritàriament joves en risc d’exclusió social) i 1.500 professionals. Ens ho expliquen la vicesecretària de la UGT de Catalunya, Eva Granados; el portaveu nacional de l’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya, Chakir el Homrani; i Montse Romero, de la Federació de Serveis Públics del sindicat.

 

One Response to “Catalunya es queda sense escoles taller, cases d’ofici ni tallers d’ocupació”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Catalunya es queda sense escoles taller, cases d’ofici ni tallers d’ocupació -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Catalunya es queda sense escoles taller, cases d’ofici ni tallers d’ocupació: 24/03/10 – Notícies – Cana… http://bit.ly/bmhenr [...]

Faci un comentari