free hit counter

30/03/10 – Notícies – Canal UGT

La Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC-UGT de Catalunya) ha presentat les Guies de Prevenció de Riscos Laborals per als Autònoms.

Aquestes guies es dirigeixen als quatre sectors amb major índex de sinistralitat pel que fa els treballadors per compte propi: comerç, transports, hostaleria i construcció. La CTAC-UGT, juntament amb el Departament de Treball, han decidit elaborar aquesta guia pràctica per iniciar una campanya de sensibilització entre el col·lectiu. Pel que fa al treball autònom no existeix cap normativa bàsica en matèria de prevenció de riscos laborals.

 

One Response to “Presentació Guia salut laboral autònoms”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Presentació guia salut laboral autònoms -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Presentació guia salut laboral autònoms: Presentació guia salut laboral autònoms http://bit.ly/ayQw5R [...]

Faci un comentari