free hit counter

10/03/10 – Notícies – Canal UGT

Joan Barrachina ha estat escollit nou secretari local de la UGT de l’Hospitalet en el marc de la I Assemblea d’aquest territori. L’Hospitalet forma part de la nova Regió Metropolitana de la UGT de Catalunya, juntament amb el Baix Llobregat, el Barcelonès Nord, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Maresme.

 

One Response to “Joan Barrachina, nou secretari local de la UGT de L’Hospitalet”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Joan Barrachina, nou secretari local de la UGT de L’Hospitalet -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Joan Barrachina, nou secretari local de la UGT de L’Hospitalet: 10/03/10 – Notícies – Canal UGT Joan B… http://bit.ly/dBqUkZ [...]

Faci un comentari