free hit counter

15/03/10 – Notícies – Canal UGT

La plantilla de l’Hospital del Sagrat Cor de Barcelona s’ha manifestat fins a la seu del Departament de Salut per denunciar la paràlisi del conveni i exigir l’adhesió immediata al conveni de la Xarxa Hospitalària Pública (XHUP), i la progressiva equiparació de salaris i de jornada. Ens ho explica Anna Arapiles, delegada de la UGT a l’Hospital del Sagrat Cor.

 

One Response to “Els treballadors del Sagrat Cor volen el conveni de la XHUP”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Els treballadors del Sagrat Cor volen el conveni de la XHUP -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Els treballadors del Sagrat Cor volen el conveni de la XHUP: 15/03/10 – Notícies – Canal UGT La planti… http://bit.ly/acAbTC [...]

Faci un comentari