free hit counter

27/04/10 – Notícies– Canal UGT

Amb aquestes paraules el secretari general de la UGT de Catalunya ha fet una crida a la participació en les manifestacions del proper Primer de Maig. Josep M. Àlvarez i el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, han presentat el manifest unitari “Per l’ocupació de qualitat i la protecció social”.

 

One Response to “Josep Maria Àlvarez: “Hem de fer una demostració de força davant dels poderosos””
  1. Tweets that mention canalugt Josep M. Àlvarez: “Hem de fer una demostració de força davant dels poderosos”: 27/04/10 – Notícies– Cana... -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Josep M. Àlvarez: “Hem de fer una demostració de força davant dels poderosos”: 27/04/10 – Notícies– Cana… http://bit.ly/9MRcM7 [...]

Faci un comentari