free hit counter

29/04/10 – Notícies– Canal UGT

La secretària de Política Institucional de la UGT de Catalunya, Neus Munté, ha presentat en roda de premsa l’informe “Majors de 45 anys: massa grans per treballar, massa jove per jubilar-se”, on el sindicat destaca que 4 de cada 10 aturats catalans tenen més de 45 anys i que, d’aquests, la meitat són aturats de llarga durada. La UGT exigeix més polítiques actives d’ocupació per aquest col·lectiu.

 

One Response to “Majors de 45 anys: massa grans per treballar, massa jove per jubilar-se”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Majors de 45 anys: massa grans per treballar, massa jove per jubilar-se -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Majors de 45 anys: massa grans per treballar, massa jove per jubilar-se: 29/04/10 – Notícies– Canal UGT … http://bit.ly/dkBxzT [...]

Faci un comentari