free hit counter

12/05/10 – Notícies– Canal UGT

El sindicat majoritari dels Mossos d’Esquadra ha presentat aquest matí al conseller Saura una carta per rebutjar el Codi d’Ètica que el departament pretén imposar. El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, s’ha sumat a aquest acte de lliurament. Tanmateix, el SAP-UGT presenta el primer d’una sèrie de vídeos que han elaborat per exigir respecte per els mossos i les mosses d’esquadra. Podeu veure el vídeo a la web www.respecte.info.

 

One Response to “El SAP-UGT demana respecte per als mossos d’esquadra”
  1. Tweets that mention Canal UGT » El SAP-UGT demana respecte per als mossos d’esquadra -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt El SAP-UGT demana respecte per als mossos d’esquadra: 12/05/10 – Notícies– Canal UGT El sindicat majori… http://bit.ly/c9msqH [...]

Faci un comentari