free hit counter

14/05/10 – Notícies– Canal UGT

Després de l’anunci per part del Govern de la retallada de sous del treballadors de la funció pública, la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya ha convocat una assemblea de delegats i delegades. Podeu veure uns fragments de les intervencions de Miguel Ángel Sánchez (secretari d’Organització de la FSP), Montse Romero (secretària de Coordinació Sindical de la FSP), Encarna Fernández (secretària general de la FSP) i Josep M. Àlvarez (secretari general de la UGT de Catalunya).

 

One Response to “Assemblea de delegats del sector públic de la UGT de Catalunya”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Assemblea de delegats del sector públic de la UGT de Catalunya -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Assemblea de delegats del sector públic de la UGT de Catalunya: 21/05/10 – Notícies– Canal UGT Després … http://bit.ly/cgMvFG [...]

Faci un comentari