free hit counter

08/06/10 – Notícies – Canal UGT

Milers de persones han sortit avui al carrer per plantar cara les mesures preses pels governs central i català i que retallen els salaris dels treballadors de la funció pública, congelen les pensions i donen pas a altres retallades socials. Aquí teniu un principal resum del que ha donat de sí la jornada, on podreu veure des dels piquets informatius fins tot el que ha succeït a la històrica manifestació que ha tingut lloc a la ciutat de Barcelona, on s’hi han aplegat unes 150.000 persones.

 

One Response to “Vaga + Manifestacions 8-J. Planta cara!”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Vaga + Manifestacions 8-J. Planta cara! -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, Pedro Moreno Sanchez. Pedro Moreno Sanchez said: RT @ugtcatalunya: Ja has vist els vídeos de la manifestació i la jornada de vaga? http://www.canalugt.tv/arxiu/?p=1756 [...]

Faci un comentari