free hit counter

14/07/10 – Notícies – Canal UGT

El secretari general de la UGT, Cándido Méndez, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, han parlat sobre la reforma laboral i la vaga general del 29-S en l’assemblea dels representants del nostre sindicat a la província de Barcelona. Ambdós han denunciat que la reforma laboral endegada pel govern no és la solució als problemes generats per la crisi i han fet una crida als treballadors i les treballadores a sortir al carrer per fer valer els seus drets.

 

2 Responses to “Assemblea vaga general”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Assemblea vaga general -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Sector Salut. UGT Sector Salut said: Assemblea vaga general: 15/07/10 – Notícies – Canal UGT El secretari general de la UGT, Cándido Méndez… http://bit.ly/d6jiDq [...]

  2. Xavi says:

    Manda huevos que Cándido Méndez, secretario general de la UGT, se nos presente trajeado de Ralph Lauren para hablar de la vaga general. Un poco de vista caballeros!

Faci un comentari