free hit counter

21/07/10 – Notícies – Canal UGT

El secretari de Política Sindical de la UGT de Catalunya, Camil Ros, ha presentat un informe sobre el comportament de l’ocupació a la indústria catalana durant la crisi econòmica. Segons l’informe, entre el primer trimestre del 2008 i el primer trimestre del 2010 s’ha perdut el 20% dels llocs de treball del sector industrial, una destrucció d’ocupació molt per sobre de la recessió del PIB. Sobretot tenint en compte que la destrucció es va produir principalment el 2008 (62%), mentre que l’any de crisi forta va ser el 2009 (caiguda del PIB industrial del 13%). Per tant, sembla que els empresaris van aprofitar la conjuntura per realitzar retallades de plantilla “preventives”. Camil Ros ha assegurat que amb la reforma laboral aquesta destrucció de llocs de treball anirà a més.

 

Faci un comentari