free hit counter

05/08/10 – Notícies – Canal UGT

La secretària secretària d’Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, Raquel Gil, i la portaveu de l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants (AMIC-UGT de Catalunya), Janette Vallejo, han presentat en roda de premsa l’informe ‘Dona immigrada i mercat de treball. La precarietat, primer pas cap a l’explotació laboral’. L’estudi denuncia que les dones immigrades pateixen un 10% més d’atur que les treballadores autòctones ; i que, tanmateix, cobren de mitjana un 50% menys del que cobren de mitjana els treballadors homes autòctons.

 

One Response to “Dona immigrada i mercat laboral”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Dona immigrada i mercat laboral -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, avalot joves de UGT. avalot joves de UGT said: RT @ugtcatalunya: #canalugt Dona immigrada i mercat laboral: 05/08/10 – Informatiu migdia – TVE Catalunya Ahir la UGT de Cataluny… http://bit.ly/dmFhJI [...]

Faci un comentari