free hit counter

13/08/10 – Notícies – Canal UGT

Un de cada quatre joves catalans ni estudia ni treballa. Són dades de l’informe ‘Jove=Precari?’ presentat en roda de premsa per la secretària de Política Institucional de la UGT de Catalunya, Neus Munté, i el portaveu nacional de l’AVALOT-Joves de la UGT de Catalunya, Chakir el Homrani. L’informe denuncia que l’oferta educativa no és suficientment àmpli ni interessant i que això comporta una major manca de formació, que alhora nodreix la taxa de l’atur entre els joves.

 

One Response to “1 de cada 4 joves catalans ni estudia ni treballa”
  1. Tweets that mention Canal UGT » 1 de cada 4 joves catalans ni estudia ni treballa -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, avalot joves de UGT. avalot joves de UGT said: RT @ugtcatalunya: #canalugt 1 de cada 4 joves catalans ni estudia ni treballa: Un de cada quatre joves catalans ni estudia ni trebal… http://bit.ly/9ms36t [...]

Faci un comentari