free hit counter

27/08/10 – Notícies – Canal UGT

Mentre l’administració intenta convèncer l’opinió pública que les persones aturades no es volen formar, la realitat és una altra: si tots els aturats vulguessin seguir cursos de formació, els serveis d’ocupació no donarien a l’abast ni de lluny. Entre els propers mesos de setembre i desembre el Servei d’Ocupació de Catalunya només ofertarà 40.000 places de formació ocupacional, mentre que al nostre país hi ha més de mig milió de persones aturades. És a dir, que només el 7% dels aturats i aturades catalans podran formar-se.

Des del nostre sindicat considerem que, en lloc de penalitzar les persones aturades, l’administració hauria de centrar els esforços en millorar els serveis públics d’ocupació (manca de recursos, manca de professionals, problemes quantitatius i qualitatius de l’oferta de formació). Tanmateix, l’any passat la Generalitat va gastar sis vegades més en bonificacions i incentius a empresaris que en formació professional per a l’ocupació.

 

One Response to “La realitat dels serveis públics d’ocupació”
  1. Tweets that mention Canal UGT » La realitat dels serveis públics d’ocupació -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, avalot joves de UGT. avalot joves de UGT said: RT @ugtcatalunya: #canalugt La realitat dels serveis públics d’ocupació: 27/08/10 – Notícies – Canal UGT Mentre l’administració in… http://bit.ly/9orGSQ [...]

Faci un comentari