free hit counter

30/09/10 – Els Matins – TV3

Entrevista a Josep Maria Àlvarez, secretari gral. de la UGT de Catalunya i Joan Carles Gallego, secretari gral. de CCOO Catalunya. Valoren amb un èxit la jornada de vaga general d’ahir i reclamen rectificacions del Govern i la apertura d’un procés de negociació. I critiquen els disturbis que van haver ahir en el centre de Barcelona portats a terme per grups antisistema.

 

One Response to “Valoracions del dia després a Els Matins de TV3”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Valoracions del dia després a Els Matins de TV3 -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Valoracions del dia després a Els Matins de TV3: 30/09/10 – Els Matins – TV3 Entrevista a Josep Maria … http://bit.ly/c5DrmD [...]

Faci un comentari