free hit counter

05/10/10 – Notícies – Canal UGT

Els treballadors i les treballadores de l’ensenyament privat concertat i d’educació especial de Catalunya han iniciat avui una sèrie de mobilitzacions contra la retallada salarial del 5%. Ho han fet davant la seu del Consorci d’Educació de Barcelona, i també dels Serveis Territorials del Departament d’Educació a Catalunya (Girona, Manresa, Tortosa, Lleida, Tarragona, Sant Feliu de Llobregat, Mataró, Sabadell) i de l’Oficina Gestora del la Generalitat a Vic. Durant la protesta, han lliurat per registre les instàncies sol·licitant el pagament de les quantitats descomptades fins al moment, i ho faran cada primer dimarts de mes fins que duri el conflicte. Els i les professionals de l’ensenyament privat concertat no treballen per a l’administració, ni tampoc ho fan en les mateixes condicions que el funcionariat, però sí que se’ls ha aplicat la mateixa retallada que al personal de l’administració pública, sense tenir en compte la normativa laboral aplicable.

 

One Response to “Allau d’instàncies dels treballadors de la concertada”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Allau d’instàncies dels treballadors de la concertada -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Allau d’instàncies dels treballadors de la concertada: 05/10/10 – Notícies – Canal UGT Els treballadors… http://bit.ly/bPOy1J [...]

Faci un comentari