free hit counter

07/10/10 – Notícies – Canal UGT

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, ha explicat durant la celebració de la Jornada Mundial del Treball Digne quines són les reivindicacions sindicals en matèria de jubilació, un dia després que la Comissió del Pacte de Toledo iniciés el debat de la reforma del sistema públic de pensions. Àlvarez considera que la proposta d’augmentar fins als 67 anys l’edat de la jubilación és una idea absurda i mostra el seu absolut rebuig a l’augment del temps de cotització necessari per tenir dret a una pensió.

 

One Response to “No a la jubilació als 67 anys”
  1. Tweets that mention Canal UGT » No a la jubilació als 67 anys -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt No a la jubilació als 67 anys: 05/10/10 – Notícies – Canal UGT El secretari general de la UGT de Catalu… http://bit.ly/95O7yL [...]

Faci un comentari