free hit counter

08/10/10 – Notícies – Canal UGT

La UGT de Catalunya i la CONC es van concentrar ahir pel matí per commemorar la tercera Jornada Mundial del Treball Digne, impulsada per la Confederació Sindical Internacional (CSI). Ambdós sindicats, amb els seus secretaris generals al capdavant, s’han concentrat a la plaça d’Antonio López de Barcelona, primer Marquès de Comillas, que es va enriquir amb el tràfic il·legal d’esclaus, i n’han cobert l’estàtua. Tanmateix, Josep M. Àlvarez i Joan Carles Gallego han adreçat una carta a l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, demanant el canvi de nom de la plaça i la retirada de l’estàtua. L’acció realitzada es va sumar a les altres 133 que es duen a terme en 50 països.

 

One Response to “Jornada Mundial del Treball Digne”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Jornada Mundial del Treball Digne -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: Jornada Mundial del Treball Digne: 08/10/10 – Notícies – Canal UGT La UGT de Catalunya i la CONC es van conce… http://bit.ly/9ppK3r #ugt [...]

Faci un comentari