free hit counter

20/10/10 – Notícies – Canal UGT

La UGT de Catalunya prepara la seva estatègia contra la reforma laboral després de la vaga general del 29-S. Amb aquesta finalitat, la secretaria de Política Sindical ha organitzat una reunió amb els responsables de federacions i unions territorials per frenar la reforma laboral a les empreses. Ho farem mitjançant les fórmules possibles: per la via judicial, de la Inspecció de Treball, del Tribunal Laboral de Catalunya, etc. Ens ho explica Camil Ros, secretari de Política Sindical de la UGT de Catalunya.

 

One Response to “Objectiu: no aplicar la reforma laboral”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Objectiu: no aplicar la reforma laboral -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Objectiu: no aplicar la reforma laboral: 20/10/10 – Notícies – Canal UGT La UGT de Catalunya prepara la… http://bit.ly/9YX95A [...]

Faci un comentari