free hit counter

26/10/10 – NotĂ­cies – Canal UGT


Ahir va tenir lloc a la seu de totes les oficines bancĂ ries i caixes d’estalvi, 5 minuts de silenci en solidaritat amb la vĂ­ctima i familiars, i denunciar l’alarmant augment dels atracaments en entitats bancĂ ries, desprĂ©s que ahir una empleada d’una sucursal del Santander a Cambrils resultĂ©s morta en un atracament.

Aquest Ă©s el quart atracament que pateix una sucursal del Santander en els darrers dos mesos, el primer amb vĂ­ctima mortal.

 

One Response to “Aturada de 5 minuts per la darrera vĂ­ctima per atracament a seu bancĂ ria”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Aturada de 5 minuts per la darrera víctima per atracament a seu bancària -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Aturada de 5 minuts per la darrera vĂ­ctima per atracament a seu bancĂ ria: 26/10/10 – NotĂ­cies – Canal UG… http://bit.ly/azNncP [...]

Faci un comentari