free hit counter

18/11/10 – Notícies – Canal UGT


La UGT de Catalunya ha denunciat la dificultat d’atender els nens discapacitats a l’escola ordinària si no es destinen els recursos necessaris. Actualment, el 45% dels infants amb algun tipus de discapacitat assisteixen a l’escola ordinària, percentatge que segons la Generalitat hauria d’arribar al 70% abans de cinc anys. Tot i així, la situació actual és força alarmant. Malgrat que es va preveure la contractació de més de 70 professionals més, la realitat és que en aquests darrers dos anys s’ha acomiadat personal d’educació especial. Roser Font, secretària general de la FETE-UGT de Catalunya, i Carles Moreno, responsable del sector d’educació especial i professional d’aquest sector, ens expliquen les mancances de l’escola inclusiva i ens indiquen quines són les seves necessitats.

 

One Response to “L’alarmant situació de l’escola inclusiva”
  1. Tweets that mention Canal UGT » L’alarmant situació de l’escola inclusiva -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt L’alarmant situació de l’escola inclusiva: 18/11/10 – Notícies – Canal UGT La UGT de Catalunya ha denu… http://bit.ly/bkWmzR [...]

Faci un comentari