free hit counter

02/12/10 – Notícies – Canal UGT


El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, ha valorat avui en el marc de la celebració de l’assemblea de delegats i delegades a Mataró les noves mesures preses pel govern central. Àlvarez valora molt negativament la supressió de l’ajuda de 426 euros als aturats i denuncia que la gestió privada dels aeroports només ens portarà a degradar les condicions dels treballadros i del servei ofert a l’usuari.

 

One Response to “Josep M. Àlvarez – Valoració noves mesures ZP”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Josep M. Àlvarez – Valoració noves mesures ZP -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: Josep M. Àlvarez – Valoració noves mesures ZP: 02/12/10 – Notícies – Canal UGT El secretari general de la … http://bit.ly/grAQ0E #ugt [...]

Faci un comentari