free hit counter

02/12/10 – Notícies – Canal UGT


La UGT de Catalunya ha organitzat una sèrie d’assemblees amb delegats i delegades del sindicat per informar de les properes mobilitzacions (15 i 18 de desembre) contra la reforma laboral, la congelació de les pensions i l’ampliació de l’edat de jubilació. D’aquesta manera, el nostre sindicat continua amb les mobilitzacions iniciades amb la vaga general del 29-S contra la retallada de drets socials i laborals del Govern, sota el lema ‘Així no. La mobilització continua’. Les assemblees tenen lloc a Lleida, Girona, Osona, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Tarragona, Terres de l’Ebre, Barcelonès Nord, Baix Llobregat, Bages i l’anoia. El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, explica les raons als delegats i les delegades de la UGT al Maresme.

 

One Response to “Assemblees ‘Així no. La mobilització continua’”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Assemblees ‘Així no. La mobilització continua’ -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: Assemblees ‘Així no. La mobilització continua’: 02/12/10 – Notícies – Canal UGT La UGT de Catalunya ha org… http://bit.ly/eXBobC #ugt [...]

Faci un comentari