free hit counter

14/12/10 – Notícies – Canal UGT


Diferents entitats socials catalanes han fet públic un manifest en suport a les mobilitzacions contra la retallada de drets laborals i socials, i en particular contra la tisorada a les pensions anunciada pel Govern, i a favor del benestar i la cohesió socials convocades per la UGT de Catalunya i la CONC els propers dies 15 i el 18 de desembre. Aquest acció vol ser un acte reivindicatiu mitjançant el qual la societat civil organitzada demostra el seu rebuig a la reforma laboral i les noves retallades que se’ns volen imposar, i és una mostra de la continuació del suport social que van donar a la vaga general del 29 de setembre.

 

One Response to “Manifest de suport a les mobilitzacions contra les retallades”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Manifest de suport a les mobilitzacions contra les retallades -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Manifest de suport a les mobilitzacions contra les retallades: Diferents entitats socials catalanes h… http://bit.ly/hIq2KH [...]

Faci un comentari