free hit counter

14/12/10 – Notícies – Canal UGT


Els treballadors i les treballadores de tots els centres d’Indo a Catalunya s’han concentrat aquesta setmana per mostrar el seu rebuig a l’ERO presentat per la direcció de la companyia per acomiadar 294 treballadors. A més, la UGT denuncia, entre d’altres aspectes, que continuen sense aclarir-se quin serà el futur de la plantilla del laboratori d’El Papiol (d’una quinzena de treballadors), que depèn de la multinacional japonesa Hoya, amb qui Indo va signar un conveni. Ens ho explica Miguel Prados, de la FIA-UGT de Catalunya, abans d’entrar a la mediació de Treball.

 

One Response to “La plantilla d’Indo, en peu de guerra”
  1. Tweets that mention Canal UGT » La plantilla d’Indo, en peu de guerra -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt La plantilla d’Indo, en peu de guerra: 14/12/10 – Notícies – Canal UGT Els treballadors i les treballa… http://bit.ly/h1RNxt [...]

Faci un comentari