free hit counter

15/12/10 – Notícies – Canal UGT


La jornada europea d’acció descentralitzada contra les mesures d’austeritat que estan aplicant els governs europeus i que suposen una retallada de drets socials i un atac a l’Estat del Benestar han tingut també repercussió a diversos indrets de Catalunya. A Barcelona, més de 3.000 delegats han omplert la plaça Sant Jaume en senyal de protesta. Les mobilitzacions també han denunciat la situació del bloqueig de la negociació col·lectiva en sectors com el telemàqueting o les consultories. Les mobilitzacions continuaran dissabte, 18 de desembre, amb una gran manifestació a les 17 hores a Barcelona (de Plaça Universitat a Plaça d’Urquinaona) contra la reforma laboral, la retallada de drets socials i laborals i la retirada del subsidi de 426 euros a les persones aturades, i pel manteniment del sistema públic de pensions i el respecte a la negociació col·lectiva.

 

One Response to “Concentració 15-D contra retallades socials i laborals”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Concentració 15-D contra retallades socials i laborals -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Concentració 15-D contra retallades socials i laborals: 15/12/10 – Notícies – Canal UGT La jornada eu… http://bit.ly/h1T5sV [...]

Faci un comentari