free hit counter

18/12/10 – Notícies – Canal UGT


El dissabte va tenir lloc una manifestació a Barcelona contra la retallada dels drets laborals i socials que està portant a terme el govern. Amb aquesta mobilització i les mobilitzacions del passat dia 15-D, els sindicats convoquen a la ciutadania a mostrar el seu rebuig contra la reforma laboral, l’eliminació de l’ajut de 426 euros pels aturats i la futura reforma dels sistema de pensions i allargament de l’edat de jubilació.

 

One Response to “30.000 persones es mobilitzen en contra de les retallades del Govern”
  1. Tweets that mention Canal UGT » 30.000 persones es mobilitzen en contra de les retallades del Govern -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: 30.000 persones es mobilitzen en contra de les retallades del Govern: 18/12/10 – Notícies – Canal UGT El d… http://bit.ly/gsytDz #ugt [...]

Faci un comentari