free hit counter

21/12/10 – Notícies – Canal UGT


El passat dia 3 de desembre va tenir lloc el lliurament de premis de la primera edició del concurs de fotografia ‘Fotoclic’ que organitza Avalot-Joves de la UGT de Catalunya sota el lema ‘cliqueja la teva precarietat’. La guanyadora d’aquesta edició va ser l’obra ‘No vull ser una peça més de la precarietat’ de Míriam Hidalgo i el premi especial del jurat va ser per l’obra ‘Lluitant per un futur’ d’en Federico Coca.

 

One Response to “Lliurament de premis Fotoclic 2010”
  1. Tweets that mention canalugt Lliurament de premis Fotoclic 2010: 28/12/10 – SF Notícies El passat dia 3 de desembre va tenir lloc ... -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Lliurament de premis Fotoclic 2010: 28/12/10 – SF Notícies El passat dia 3 de desembre va tenir lloc … http://bit.ly/e117HE [...]

Faci un comentari