free hit counter

04/01/11 – Notícies – Canal UGT

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez , ha advertit que no transigirà amb mesures com la jubilació forçosa als 67 anys. Ho ha anunciat durant l’esmorzar informatiu amb la premsa on, en declaracions als periodistes, també ha parlat sobre la inoperància de la reforma laboral endegada pel govern i sobre la conflicitivitat que pot generar tocar la negociació col·lectiva. Tanmateix, Àlvarez ha aprofitat per demanar al nou executiu català l’elaboració d’un avantprojecte de llei de Formació Professional i un pacte nacional contra el frau fiscal a Catalunya.

 

2 Responses to “Esmorzar informatiu d’inici d’any”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Esmorzar informatiu d’inici d’any -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Esmorzar informatiu d’inici d’any: 04/01/10 – Notícies – Canal UGT El secretari general de la UGT de … http://bit.ly/e03lKo [...]

  2. gilberto osorio martinez says:

    por que cuando el gobierno rebajo los dias para el despido no se conboco una huelga general para que no se aprobara esa ley ni los sindicatos ni la gente se opuso o fue que se hisieron los de la vista gorda

Faci un comentari