free hit counter

18/01/11 – Notícies – Canal UGT

Finalment, el nou i esperat model de pick-up de Nissan es fabricarà a la planta de la Zona Franca de Barcelona. La multinacional japonesa ha pres la decisió després que els treballadors decidissin en referèndum la contenció salarial proposada per la UGT, a canvi d’entrar en la cursa per l’adjudicació, que garantirà les càrregues de treball fins el 2024. Andrés Mateos, secretari general de la secció sindical de la UGT a Nissan, i Isabel Martínez, secretària general de la MCA-UGT de Catalunya expliquen quin és l’acord. Tanmateix, Josep M. Àlvarez, secretari general del sindicat, adverteix que aquest acord puntual que ha permès que Barcelona s’adjudiqui la fabricació del nou model no és, ni molt menys, extrapolable a altres casos.

 

One Response to “Adjudicada la pick-up de Nissan a Barcelona”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Adjudicada la pick-up de Nissan a Barcelona -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya and others. UGT Catalunya said: #canalugt Adjudicada la pick-up de Nissan a Barcelona: 18/01/11 – Notícies – Canal UGT Finalment, el nou i esper… http://bit.ly/gBFsUh [...]

Faci un comentari