free hit counter

20/01/11 – Notícies – Canal UGT

Més de 5.000 delegats i delegades de la UGT de Catalunya i la CONC han participat a l’assemblea organitzada a La Farga de l’Hospitalet per informar sobre les negociacions de la reforma del sistema de pensions i la reforma laboral, sota el lema “Treball estable i segur fins als 65 anys!”.

L’acte ha comptat amb les intervencions de Cándido Méndez, secretari general de la UGT, i Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CC.OO., que han mostrat la voluntat d’ambdós sindicats d’esgotar el període de negociacions i han alertat del conflicte social que podria generar el propi govern en aprovar aquesta reforma sense el consens necessari.

A l’acte també han participat Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya, i Joan Carles Gallego, secretari general de la CONC.

 

One Response to “Assemblea delegats reforma de les pensions”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Assemblea delegats reforma de les pensions -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: Assemblea delegats reforma de les pensions: 20/01/11 – Notícies – Canal UGT Més de 5.000 delegats i delega… http://bit.ly/fJP9O1 #ugt [...]

Faci un comentari