free hit counter

25/01/11 – Notícies – Canal UGT

UGT i CCOO han organitzat tancades de dues hores en les oficines de la Seguretat Social d’unes dotze poblacions catalanes i d’Andalusia en una jornada de mobilitzacions coincidint amb la votació avui al Congrés de les recomanacions del Pacte de Toledo sobre la Reforma de les pensions. Els sindicats esperen arribar a un consens i que es reguli la flexibilitat tenint en compte els anys de cotització, l’edat i el tipus de treball que es realitza. A continuació podeu veure declaracions dels secretaris generals de la UGT i CCOO, Josep Maria Àlvarez i Joan Carles Gallego.

 

One Response to “UGT i CCOO organitzen tancaments en les oficines de la Seguretat Social a dotze poblacions de Catalunya”
  1. Tweets that mention Canal UGT » UGT i CCOO organitzen tancaments en les oficines de la Seguretat Social a dotze poblacions de Catalunya -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt UGT i CCOO organitzen tancaments en les oficines de la Seguretat Social a dotze poblacions de Cataluny… http://bit.ly/f83pOM [...]

Faci un comentari