free hit counter

25/01/11 – Notícies – Canal UGT

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez , ha anunciat que el sindicat es mostra contrari al procés de reforma de les caixes, després que el govern espanyol hagi advertit el sector financer que el Frob entrarà com accionista a les entitats amb problemes. Àlvarez ha fet aquestes declaracions el dia en què els treballadors de nova CatalunyaCaixa es concentraven contra la retallada del 5% del sou a la plantilla. Ens ho explica Lídia Herrero , responsable del sector d’Estalvi de la UGT de Catalunya.

 

One Response to “No a la privatització de les caixes”
  1. Tweets that mention Canal UGT » No a la privatització de les caixes -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya and Avalot Girona, canalugt. canalugt said: No a la privatització de les caixes – http://goo.gl/b8fMW [...]

Faci un comentari