free hit counter

28/01/11 – Notícies – Canal UGT

Els treballadors i les treballadores d’Aigües de Barcelona – Agbar han fet una vaga parcial contra la decisió de la direcció de la companyia d’acomiadar 4 companys sense cap raó objectiva. La secció sindical de la UGT a Agbar es queixa que aquests acomiadaments es produeixin després de l’ERO que va afectar 194 persones. Ens ho explica Carlos de Pablo, secretari general de la secció sindical d’UGT-Agbar, en una de les principals concentracions.

 

One Response to “La plantilla d’Agbar, en lluita”
  1. Tweets that mention Canal UGT » La plantilla d’Agbar, en lluita -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya and canalugt, canalugt. canalugt said: La plantilla d’Agbar, en lluita – http://goo.gl/hEhFQ [...]

Faci un comentari